vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Platser >  Peschiera del Garda Gardasjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, ville



Peschiera del Garda

Peschiera del Garda lago di Garda Peschiera del Garda Peschiera del Garda Gardasee
Bara när det gäller Peschiera avsluta utloppet av Gardasjön, floden Mincio : byggandet av den muromgärdade staden Peschiera, omgiven av vatten, har förändrat det naturliga förloppet av floden. För att göra det möjligt för försvaret av staden, var de byggt tre poäng av sjön, som samlas i den södra delen av staden. Tack vare sin unika geografiska läge som förbinder fjällen och Po-dalen, har Peschiera spelat genom historien en roll av stor betydelse.

De två största attraktionerna är både ett resultat av den militära: Castle , byggd av Mastino II Della Scala, och Lägenhet Kommando presidium , mindes framför allt eftersom det i dess salar kriget 1915-1918 fann en vändpunkt, efter nederlaget Caporetto, med beslutet att anordna en ny försvarslinje på Piave.

Bara ett par kilometer söderut, nära dammen aska, är värt ett besök Shrine of Our Lady of Ash , som byggdes 1511, för att vörda Jungfru som ett år tidigare hade uttryckt med oerhörd försvinnande och återkomsten av en staty av hans önskan att ha en plats för tillbedjan i området.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com