vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardasjön >  Platser >  Toscolano Maderno Gardasjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeToscolano Maderno

Toscolano Maderno Toscolano Maderno lago di Garda Toscolano Maderno lac de Garde
Toscolano sträcker sig på två storband, med de största städerna på sjön och byar på kullen. Toscolano och Maderno är två skilda centra: det första industriella karaktär, den andra ansikte mot turismen, har vuxit med tiden, dividerat med en liten bro på avnötningsprodukter av torrent Toscolano. De förenades i en enda kommun 1928.

Toscolano , i synnerhet, har romerska ursprung, framgår av resterna av en stor villa som i dag kan du se delar av golvet dekorerade med mosaik.
Om nu den står församlingskyrkan Maderno , det fanns ett slott med fyra torn, en av som fungerar som ett klocktorn i församlingen. Det finns dokument som vittnar om den period byggandet av slottet. 1630 under pesten hela slottet var avsedd att Lazaretto. 1645 brand totalförstördes slottet lämnar några skelett av väggar. Dessa ruiner förblev så fram byggandet av församlingen.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com