vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Plaatsen >  Porto Valtravaglia Maggioremeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villePorto Valtravaglia

Porto Valtravaglia bestaat uit zeven verschillende gehuchten, die in 1928 samengevoegd tot een gemeente te vormen. Tussen de zeventiende en achttiende eeuw Porto werd verrijkt met mooie gebouwen, gebouwd door de edelen en upper-class gezin, bijna alle gelegen langs de huidige via Roma en in de buurt van de haven.

In 1759, Carlo Felice Cioja Mellerio richtte een fabriek, in Porto, gespecialiseerd in de productie van glazen platen, karaffen en kristallen glazen. Er wordt gezegd dat de zuiverheid van het glas van Porto was iets lager dan dat van Bohemen.

Niet te missen: in Porto, het meer straat met gebouwen uit de zeventiende en achttiende eeuw, de kerk van Santa Maria Assunta, in Romaanse stijl, gebouwd rond het jaar 1000 en gewijd in 1581 door Charles Borromeo en de kerk van San Rocco, gebouwd in 1623.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com