vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Plaatsen >  Angera Maggioremeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeAngera

In de Middeleeuwen Angera was hoofd van een gebied dat de steden van de beide oevers van het meer opgenomen en telde ongeveer 20 religieuze gebouwen.

Op Lakefront, is de moeite waard een bezoek aan het heiligdom van de Madonna della Riva, waarvan de bouw begon in 1657 maar werd nooit voltooid. Geschiedenis van Angera worden bekeken, maar ook in de belangrijkste militaire. Al in de Romeinse tijd de site van de Rocca van Angera was een versterkte structuur die werd toen eigendom van de aartsbisschoppen van Milaan. In de dertiende eeuw het eigendom overgegaan in de handen van de familie Visconti, die omgetoverd in een majestueuze vesting, dominant in de stad. In 1449 werd overgenomen door de familie Borromeo, de huidige eigenaren.

De Rocca van Angera is gelegen in een panoramische positie op een uitloper van kalksteen rots met uitzicht op het meer is het best bekend voor het Paleis van Justitie, een van de belangrijkste voorbeelden van de Italiaanse schilderkunst van de vroege veertiende eeuw, en het Poppenmuseum, de enige in ItaliŰ en een van de meest prestigieuze in Europa.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com