vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Plaatsen >  Brissago Maggioremeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeBrissago

Brissago is gelegen tussen de bergen en het meer, heeft niet eens een zucht van gladde ... Toch is de Brissago mensen, ten minste duizend jaar, in staat zijn geweest deze ruwe en steile regio model met een uitzonderlijke koppigheid, die constante inspanning vergt.

De verschillende religieuze en burgerlijke monumenten van de stad vormen het ideaal voor concerten en tentoonstellingen, onderhouden, echter dat aspect intacte sacrale bevorderlijk voor meditatie en het innerlijke leven.

In het water van het meer, een beetje ten noorden van het centrum, zijn er ook de Brissago-eilanden: ze heel bijzonder zijn, omdat, dankzij hun positie, een geweldig klimaat en een milde temperatuur waardoor de groei zelfs planten zijn niet geschikt voor het hebben gebied. Badend in internationale wateren, beschermd door bergen en gekust door de zon, deze prachtige eilanden bieden de bezoeker de gelegenheid om de World Tour in vier stappen te maken. De botanische tuin, gelegen op de Isola Grande, biedt meer dan 1500 variŰteiten van bloemen en planten uit het Middellandse Zeegebied, AziŰ, Afrika, Amerika, AustraliŰ en Japan.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com