vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Plaatsen >  Leggiuno Maggioremeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeLeggiuno

De oorsprong van de naam Leggiuno is zeker zeer oud en omstreden: de beste hypothese is dat het afkomstig is van de Keltische woorden betekenen dat de voet van de heuvel.

Leggiuno is gelegen in een plaats zeer door het milde klimaat begunstigde zelfs tijdens de wintermaanden. De reputatie van deze kleine stad kan worden toegeschreven aan een van de belangrijkste monumenten van de provincie Varese: de kluis van Santa Caterina del Sasso.

Gelegen in een klif op een van de diepste punten van het Lago Maggiore, de Hermitage is een monastieke complex bestaande uit drie gebouwen dateren uit de dertiende en veertiende eeuw. Er zijn tal van illustraties cycli binnen en buiten de muren van de kerk, die een periode van de veertiende tot de negentiende eeuw. Kunst en geschiedenis zijn prachtig ge´ntegreerd in een natuurlijk kader van de meest suggestieve, bijna een balkon dat steekt in het meer.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com