vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Plaatsen >  Locarno Maggioremeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeLocarno

Bekende toeristische bestemming, Locarno geniet van een gunstig microklimaat, dat maakt het subtropische en mediterrane vegetatie tot bloei kunnen komen, mede omdat de stad ligt in een vallei beschermd door een ring van bergen.

Onder de belangrijkste monumenten van Locarno, de overblijfselen van het kasteel Visconti (XIII-XV eeuw), gekenmerkt door gekanteelde muren zwaluwstaart. Binnen is er de burger museum en archeologisch erfgoed, het best bekend voor zijn collectie Romeinse glaswerk, is dit punt van geflankeerd door kamers voorbehouden aan de prehistorische tijden, ambachten, de pre-Romeinse en Romeinse munten, maar om moraal en porselein.

Ook een bezoek waard is de Collegiale kerk van Sant'Antonio Abate, binnen waarvan er kostbare marmeren altaren en een kistje met daarin de resten van de heilige aan wie zij is gewijd, en toch, de kerk van San Francesco, plechtig en breed, die is reconstructies door de eeuwen heen en plunderingen.

In Locarno neemt ook een belangrijk filmfestival, dat elke zomer plaatsvindt, en die de participatie van acteurs en regisseurs van internationale faam ziet.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com