vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioremeer >  Plaatsen >  Verbania Maggioremeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeVerbania

Verbania werd geboren in april 1939, toen ze samen werden de twee steden van Intra-en Pallanza. De naam is afgeleid van die van het Lago Maggiore, die ook wordt genoemd Verbano.

Verbania is een schat van kunst en cultuur, die haar bezoekers biedt in vele vormen: religieuze architectuur omvat mooie kerken met inbegrip van het Oratorium van San Remigio, de kerk van de Madonna di Campagna, en de Basiliek van San Vittore, gewijd aan de beschermheilige van Verbania , die jaarlijks, in mei wordt gevierd met een processie en de suggestieve ceremonie van de zegen van het meer.

In Verbania, bovendien zijn er de prachtige botanische tuinen van Villa Taranto. Gemaakt door de Schotse kapitein Neil McEacharn die in 1931 grond gekocht voor de bouw van een Engels tuin op Italiaanse bodem. Hij importeerde uit de hele wereld tientallen botanische exemplaren, tot aan de voltooiing in 1940. De tuinen bevatten exemplaren van ongeveer 1.000 planten en ongeveer 20.000 soorten en soorten van botanische belang.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com