vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioresjön >  Platser >  Cannero Maggioresjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeCannero

Cannero Riviera är en liten by belägen på den västra stranden av sjön, i en privilegierad plats för solexponering och den naturliga inlopp som skyddar mot kalla vindar.

Landet erbjuder en vacker, bred strand och möjlighet att utöva många sporter, namnet på Cannero har alltid varit ansluten till öarna som reser från vatten som landet står inför, vars verkliga namn är Cannero Slott . Dessa är tre skären, varav två är ruinerna av gamla befästningar, byggda mellan det elfte århundradet och det tolfte århundradet och raserades i 1414 av hertigen av Milano, som byggdes ett slott övergiven.
Slottet blev en fristad för smugglare, var det också används av fiskare som en port, och i dag finns det bara ruinerna av slott, som förbinds med en vacker båttur.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com