vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Maggioresjön >  Platser >  Locarno Maggioresjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeLocarno

Kända turistmål, har Locarno ett gynnsamt mikroklimat som gör den subtropiska och Medelhavet vegetation att blomstra, dels eftersom staden ligger i en dal som skyddas av en krona av berg.

Bland de viktigaste monumenten i Locarno, resterna av Visconti slott (XIII-XV-talet), som kännetecknas av krenelerade murar passar ihop. Inuti finns medborgar och arkeologiska museum, mest känd för sin samling av romerska glas; i detta avsnitt flankeras av rum reserverade till förhistorisk tid, hantverk, pre-romerska och romerska numismatik, men även tull och porslin.

Dessutom värt ett besök är Collegiate of Saint Anthony , inuti vilken det finns värdefulla marmor altare och en kista som innehåller resterna av helgonet till vem är tillägnad; och igen, Church of San Francesco , högtidlig och bred, som har genomgått flera ombyggnader under århundradena och plundring.

I Locarno det tar också en viktig filmfestival , som äger rum varje sommar, och med deltagande av skådespelare och regissörer internationellt kända.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com