vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Limone sul Garda Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeLimone sul Garda

Limone sul Garda Limone sul Garda Gardameer Limone sul Garda Gardasee
De naam van Limone herinnert alle bezoekers van het pittoreske dorpje de citroen echt vruchten die hier groeien: de stad gids zegt dat dit het meest noordelijke dorp waar deze vruchten groeien.

In feite is de naam komt waarschijnlijk van een oude stem "Lemos", die iep, of van het Latijnse "limes", dat de grens tussen Brescia en de jurisdictie van de bisschop van Trente betekent.

Tot de jaren '40 was de stad ge´soleerd en alleen toegankelijk via het meer of door de bergen. De aanleg van de weg (voltooid in 1932) brak dit isolement en heeft een opmerkelijke ontwikkeling van het toerisme heeft geleid in het gebied.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com