vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Bardolino Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeBardolino

Bardolino Gardasee
Bardolino is gelegen in een prachtige inham van het Gardameer, ver van de meest drukke en drukste plaatsen van het meer. Historische stad, het heeft vele exposities die het leven in de regio in de Romeinse tijd, verklaart zoals munten, gedenkstenen, plaquettes en beelden, sommige zichtbaar in veel delen van het gemeentelijk gebied.

Van de oude overblijfselen herinneren we ons de romaanse kerk van San Severo, waaraan is toegevoegd de crypte van de elfde eeuw, een van de oudste voorbeelden van dit architectonische oplossing. Even oud is de kerk van San Zeno, die deel uitmaakte van de vete van de Abdij van San Zeno.

Maar Bardolino is niet alleen de naam van een mooi klein stadje aan de oevers van het meer: Bardolino is ook de naam van een wijn, waarvan de productie is toegestaan in de provincie Verona. Er zijn twee soorten van Bardolino: de Rosso (rode wijn) en de Chiaretto (rosÚwijn); deze wijnen zijn licht, zacht en zachte, droge smaak, licht bitter, harmonieus en met een vleugje amandel, voor alle wijnen van de regio.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com