vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Sirmione Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeSirmione

Sirmione Sirmione Garda see Sirmione lake Garda Sirmione Gardameer
Sirmione is ontwikkeld op een dunne schiereiland dat zich uitstrekt voor 4 km in het hart van het Gardameer, waarvan de natuurlijke kenmerken zijn bron van bewondering en bekendheid sinds de oudheid.

Catullus noemde het parel van alle schiereilanden, en zelfs vandaag Sirmione is beroemd om zijn uitstekende locatie, de stad is over het hoofd gezien door een imposant kasteel Scaligero, gebouwd in 1259, strategisch gelegen op de enige toegangsweg naar het vasteland. Het kasteel van Sirmione is een van de meest complete en best bewaarde in ItaliŰ.

Het schiereiland wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van drie hoogten: aan de noordzijde een is er de spectaculaire Romeinse nederzetting bekend als de Grotte di Catullo. Ondanks de hypothese dat de overblijfselen van de imposante Romeinse villa behoorde tot het huis van de beroemde Latijnse dichter Catullus, is er geen bewijs om deze theorie te valideren. Het archeologisch park ligt in een weelderige olijfgaarden en heeft een prachtig uitzicht over het meer.

Sirmione is beroemd om zijn warme bronnen: twee spa's, genaamd Catullo en Virgilio bieden toeristen de mogelijkheid om samen te stellen naar het oordeel van het meer en de cultuur en geschiedenis van de plaats, met de ontspanning en welzijn geschonken door hun kostbare water.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com