vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Malcesine Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeMalcesine

Malcesine Malcesine Gardasee Malcesine Gardameer isola del sogno lago di garda
Het wordt vaak beschouwd als de mooiste centrum van het Gardameer, met het kasteel gehesen op een kaap die hellingen naar beneden in het meer. Malcesine, in feite, heeft een bijzondere charme.

Het kasteel heeft een zeer oude oorsprong: gereconstrueerd door de Scala familie tussen 1277 en 1387, werd gewijzigd door Venetiaanse en Oostenrijkse legers. Het herbergt een museum over de geschiedenis en de omgeving van het meer, vanaf de top van zijn toren kan men genieten van een prachtig panorama.

Om te slagen in een paar minuten van de olijven naar de hoogste toppen van de Monte Baldo en genieten van het majestueuze landschap van het meer is een unieke ervaring. Het kan bewijzen via de kabel Malcesine-Monte Baldo, waar er oneindig veel mogelijkheden voor uitstapjes. Op de Monte Baldo elk seizoen heeft een onweerstaanbare charme en biedt een voortdurende uitnodiging aan de berg ervaring in al zijn verschillende en onvoorspelbare aspecten. De klimatologische invloed van het meer en de hoogte zodat de co-existentie van veel verschillende natuurlijke omgevingen, van de Middellandse Zee tot aan de weilanden op de rotsen van de hoogste toppen: voor deze eigenaardigheid Monte Baldo de titel Tuin van Europa, een verbinding van heeft verdiend de Alpen naar de Middellandse Zee.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com