vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Tremosine Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeTremosine

Tremosine
Tremosine is geplaatst op een natuurlijk terras met uitzicht op de bovenste Gardameer. Het land bestaat uit 18 kleine dorpen verspreid nell'altopiano en langs de diepe dalen die kenmerkend zijn voor het gebied, met inbegrip van de vallei van San Michele. Campione is het enige dorp uit te kijken over het Gardameer.

Het milde klimaat gunsten van de ontwikkeling van de mediterrane vegetatie en Tremosine, ondergedompeld in de natuur, biedt haar bezoekers het strand van Campione en de toppen van Tremalzo, alle rassen van typische landschappen van de Garda, een plateau met uitzicht op het meer dat bieden een onovertroffen uitzicht.

Een klein schiereiland met uitzicht op de Crystal Waters van het Gardameer: dit is een fascinerende plaats van Campione del Garda, een van de meest pittoreske plaatsen van Tremosine. De belangrijkste activiteit die wordt verricht hier is de nautische sport, met name zeilen, dankzij de gunstige winden die waaien in dit gebied van het meer.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com