vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Nago-Torbole Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeNago-Torbole

Torbole Torbole Torbole
De stad bestaat uit twee verschillende dorpen dichtbij en van vergelijkbare grootte: een, Nago, op de hellingen van de berg Altissimo en de andere, Torbole, dat met Riva del Garda, staat patrouilleren de noordelijke top als een grens of een haven: is hier , in feite, dat reizigers uit het Noorden Adige Valley hebben hun eerste botsing met de natuur en het landschap van het meer. Palmbomen en oleanders, na rotsen en pieken, zijn een onverwachte opmars van de Middellandse Zee.

Hoeveel centra van het Gardameer, Torbole behoudt ook de pittoreske haven, het is interessant de kerk van Sant'Andrea, opgericht in 1175 en herbouwd in de barokke periode, van het kerkhof waar u een prachtig uitzicht op het meer kunnen genieten. Wel de moeite waard een bezoek aan de Oostenrijks-Hongaarse fort van Nago: het is misschien wel de best bewaarde van de Trentino, en vandaag herbergt het gemeentelijk museum.

Voor de liefhebbers van trekking, is er een mooie schilderachtige pad, op het balkon van het Gardameer, Torbole verbinden het dorp naar het gehucht Tempesta, een voormalige grens tussen Oostenrijk en ItaliŰ.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com