vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Tignale Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeTignale

Tignale lago di Garda Tignale Garda see Tignale lac de garde
De eigenaardigheid van de stad Tignale (typisch van vele andere lokale gebied hoog Garda) is het feit dat het bestaat uit 6 dorpen, die geen van draagt de naam van Tignale: Gardola (stadhuis), Piovere, Prabione, Aer, Olzano en Oldesio.

In het gemeentelijk gebied is het heiligdom van Montecastello, die staat op een uitloper van de rots met uitzicht op het meer en met prachtig uitzicht. Met zijn spiritualiteit is een van de mooiste heilige plaatsen van de Garda, bekend om zijn geschiedenis en architectonische schoonheid, kunst en landschap. Voor eeuwen een bedevaartsoord en toewijding.

Een Tignale, in het gehucht Prabione, is ook het Museum van het Parco Alto Garda Bresciano, een route die u toelaat om jezelf onder te dompelen in de verscheidenheid van Garda milieu benadering van de traditionele activiteiten, van visserij tot de teelt van citroenen en olijven, van landbouw en ambachtelijke producties.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com