vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Brenzone Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeBrenzone

Brenzone ligt aan de oostelijke oever van het Gardameer: de stad is niet een van de belangrijkste centrum en periferie, maar het is opgebouwd uit 24 kleine dorpen verspreid over het uitgestrekte grondgebied. Brenzone is nu een toeristisch centrum dat biedt toeristen zelfs 12 kilometer kustlijn. Onder de dorpen op het meer en we herinneren Castelletto en Assenza, waaruit u kunt genieten van het uitzicht op de Trimelone eiland: ongeveer 200 meter lang, werd het eiland versterkt in de tiende eeuw.

Het meer op dit punt bereikt zijn maximale diepte (350 meter) en wordt gebruikt voor het zeilen. Mensen die hun vakantie doorbrengen in Brenzone, zal echter niet alleen leuk vinden en het meer water, maar mooie bergwandelingen in de hoogste gehuchten van de stad, van waaruit u kunt beginnen met wandelen op Monte Baldo.

Het dorp Castelletto is een stad die bekend staat vooral voor de lokale keuken, waar het wordt gebruikt extra vergine olijfolie geproduceerd op de oevers van het meer.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com