vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Peschiera del Garda Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villePeschiera del Garda

Peschiera del Garda lago di Garda Peschiera del Garda Peschiera del Garda Gardasee
Net op het gebied van Peschiera komt uit het meer de rivier Mincio: de bouw van de ommuurde stad van Peschiera, omringd door water, is de natuurlijke loop van de rivier veranderd. Om de verdediging van de stad werden gebouwd drie punten uit het meer, die in het zuiden van de stad te voldoen. Dankzij de unieke geografische ligging tussen de Alpen en de Povlakte, Peschiera heeft een rol gespeeld in de geschiedenis van groot belang.

De twee belangrijkste attracties zijn beide het resultaat van het leger: het fort genaamd Rocca, gebouwd door Mastino II Della Scala, en de Palazzina del Commando del Presidio, herinnerde vooral omdat in de zalen van de Italiaanse leger, na de nederlaag van Caporetto, besloten om organiseren van een nieuwe verdedigingslinie aan de rivier de Piave, tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Nog een paar km naar het zuiden, nabij de vijver van Frassino, is de moeite waard een bezoek aan het heiligdom van Onze Lieve Vrouwe van Frassino, opgericht in 1511, de Maagd zou hebben gemanifesteerd, te vereren door middel van de wonderbaarlijke verdwijning en terugkeer van een standbeeld, Haar verlangen hebben een plaats van aanbidding in het gebied.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com