vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Salò Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeSalò

Salò Garda see Salò lago di Garda Salò lake Garda
Gelegen langs de oevers van een diepe baai, Salò uitzicht op het meer, beschut door zijn weelderige heuvels gemarkeerd door cipressen en olijfbomen. Zelfs de oorsprong van deze stad, net als die van andere steden rondom het Gardameer, zijn oude.

Maar het meest levendige geschiedenis van Salò is een die wordt ingeblazen in de levendige straten van het middeleeuwse centrum, binnen de versterkte muren gebouwd in de elfde eeuw, en versterkt in de vijftiende eeuw. Onder de monumenten te bezoeken, is het Palazzo della Magnifica Patria, gebouwd in 1524 en de laat-gotische kathedraal, gewijd aan Santa Maria Annunziata, de grootste van het meer.

In oktober 1943 tussen Salò en Gargnano werd de Republiek van Salò. Na een route tussen de paleizen en villa's van deze stad, kan men vinden degenen die de paleizen van de macht, zoals Villa Simonini, Art Nouveau (dat is nu het Hotel Laurin), dat was het hoofdkwartier van het ministerie van Buitenlandse Zaken, voorgezeten door Mussolini zelf.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com