vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester pň italienska sj÷ar  wakacje na włoskich jezior
  Gardameer >  Plaatsen >  Torri del Benaco Gardameer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeTorri del Benaco

Torri del Benaco
Torri betekent torens: de stad dankt zijn naam aan twee torens, die samen met de reguliere aanplant van het dorp zijn bewijs van zijn Romeinse oorsprong. In aanvulling op de jachthaven en het uitzicht dat u niet mag missen een bezoek aan het Kasteel Scaligero: gebouwd tussen 1383 en 1893 het opgeslagen discreet binnen een etnografisch museum over de cultuur op de Boven Garda en een mooie kas voor de citrussector gedateerd 1760.

Kunstliefhebbers kunnen waarderen de XV eeuwse fresco's versieren van het interieur van de kerk van de Heilige Drie-eenheid. Even waardevolle fresco's in de loggia van de zestiende eeuw Ca' Turrini, op het plein van de haven, en het Palazzo Mari.

Klein, maar zeer karakteristiek voor de levensstijl van het meer, Torri del Benaco is de bestemming veel toeristen, vandaag als een eeuw geleden..

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions22
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com