vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Platser >  San Siro Comosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeSan Siro

Staden San Siro består av flera byar, ligger i ett område som kännetecknas av klipporna med utsikt över sjön. De viktigaste orter är Acquaseria , Santa Maria och Rezzonico , plats av forntida ursprung. Utseendet på Rezzonico, med närvaro av torn hus bredvid varandra och smala och branta vägar med arkader och verandor, tar oss tillbaka till det förflutna av detta centrum, då det var en viktig befäst; vi ser idag, till minne av den ärorika förflutna, slottet byggdes i tionde århundradet, som nu används som ett privat hus, som fortfarande är en stark fjortonde århundradet torn med krenelerade stadsmuren.

Längs huvudvägen som passerar genom byn längs sjön är Villa Camilla, en magnifik villa byggdes i mitten-800: välskötta park med gröna gräsmattor och gamla träd, har en majestätisk utsikt; härifrån kan du beundra de tre grenarna av sjön och de magnifika bergen som utgör bakgrunden.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalitā lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como