vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Platser >  Laglio Comosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeLaglio

En förtrollande inställning, full av ljus och parfymer; en liten by i Laglio är Torrigia, på udden som sträcker sig in i mitten av sjön, är detta den smalaste punkten mellan stranden av sjön Como och är också punkten för maximal djup, 410 meter.

Bland de intressanta platser och fascinerande sevärdheter i landet minns Villa Fasola (kallas Magnolia), utrustad med en stor trädgård sluttande ner till sjön, där dockan, St George kyrka , som byggdes på sextonhundratalet, dekorerad med prestigefyllda stuckatur, anslöt sig till Oratory av bröderna i det heliga sakramentet, förstärkta av fantastiska sjuttonhundratalet dekorationer.

En viktig del av landet är Monument Joseph Frank , ett monument av arton, i form av en pyramid 20 meter höga, som påminner om Giuseppe Frank, förtjust i egyptiska antikviteter.

På sluttningarna av Monte Colmegna, bakom byn, finns det Loop Bear : det är en grotta, känd för på artonhundratalet det konstaterades ben i grottbjörn, levde under Quaternary. Några av dessa förhistoriska lämningar hålls i Naturhistoriska museet i Milano och Como, andra finns utställda i stadshuset, där de har nycklarna till entrén till grottan.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalitā lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como