vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Platser >  Gravedona Semester Comosjön - hotell, camping, lägenheter, fritidshusGravedona

Gravedona
vedona ligger i ett fantastiskt läge och har en historisk imponerande , med sina smala gränder, branta och ändlösa trappor, med hus kurade ihop med andra portaler och gamla fasader. Av historiska skäl, konstnärliga och religiösa anses vara den viktigaste centrum Upper Lake.

Gravedona är ett land som berättas i sina kyrkor och dess monument: den vackra kyrkan Santa Maria del Tiglio , ett viktigt exempel på romansk arkitektur, den närliggande kyrkan San Vincenzo, nästan på sjöstranden, och kyrkan av Santa Maria delle Grazie , även känd som klostret, bifoga dyrbara konstskatter som vittnar om sammanflödet av olika kulturer i Upper Lake. En Gravedona är också den mäktiga Palazzo Gallio , från vars trädgårdar du kan njuta av en vacker utsikt över staden och sjön.

Dessutom finns det områden tillägnad gästfrihet och sport som stranden och den allmänna stranden med två pooler, ett sportcenter med tennisbanor och fotbollsplaner, de trevlig promenad på stranden av sjön som leder till den närliggande staden Dongo.
Gravedona börjar då många vägar som gör att du kan upptäcka byarna på berg , mellan banor i skogen och avkopplande dalar.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalitā lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como