vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Platser >  Lezzeno Comosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeLezzeno

Det område i staden Lezzeno sträcker sig sju kilometer längs sjöstranden.
Den har en viss egenskap, på grund av den ovanliga geografiska läge: staden är orörd av solens strålar på vintern (för att vara exakt, från St. Martins dag den 11 november, dagen av St Anthony, 17 jan), och även av månskenet under sommaren.

Bland de mest intressanta resvägar som erbjuds av Lezzeno finns den vackra kyrka i landet: kyrkan Saints Quirico och Julietta, med fresker, och Sanctuary of Our Lady of Tears, restes till minne av en staty Madonna 1688 grät tårar av blod.

För älskare av geologi, är det en mycket intressant resa till Cave of Carpe , även kallad Cave of Bulberi eller Grotta Azzurra kan nås med båt och är känd för färgeffekter som kommer att öka ljuset Solar. Öppnar spolvatten nära Sassi Grosgalli, fascinerande klippor med branta klippor på sjön.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalitā lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como