vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Platser >  Bellagio Comosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeBellagio

Bellagio
Bellagio är mest populära turistorten Lake Como ; är en juvel av landskap och arkitektur, omgiven av befästningar, som kännetecknas av typiska mjuka färgerna på hus som lutar mot varandra, de smala, slingrande gator som leder till harmoniska rutor.

På lakefront är lyxhotell, eleganta butiker där du kan köpa smycken, kläder och mycket värdefulla silke.

Staden erbjuder monument och konstskatter, däribland Basilica of St James i toppen av byn, byggdes mellan 1125 och 1150; men Bellagio har alltid varit en semesterort för aristokratin: här togs upp magnifika villor. Idag kan du besöka parken Villa Serbelloni , som sträcker sig från udden Bellagio, erbjuder oförglömliga vyer; parken är full av träd och förskönas dagrotte, skulpturer, ruiner av medeltida murar och ovanpå udden, ruinerna av en kyrka.

En annan viktig villa i Bellagio är Villa Melzi , som byggdes mellan 1808 och 1810 är en av de mest berömda sjön, tack vare det faktum att komma in på banken med sin imponerande bulk. Idag kan du besöka den vackra parken, där det finns träd och exotiska, en kiosk, ett kapell med gravar av familjen Melzi, egyptiska statyer och en damm med näckrosor.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalitā lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como