vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Platser >  Cernobbio Comosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, ville



Cernobbio

Cernobbio, di'antiche ursprung, är idag en av de mest kända och populära länder i Comosjön. Den gamla staden är pittoresk, och landet erbjuder exklusiva hotell och restauranger, inklusive den berömda Villa d'Este , som byggdes 1568 för Cardinal Tolomeo Gallio, efter flera förändringar i ägande, villa det såldes till prinsessan av Wales, Caroline av Braunschweig, som gav den sitt nuvarande namn. 1873 återställdes att omvandla det till ett lyxhotell samtidigt i målningar och skulpturer av det sextonde och nittonde århundradena.

Andra viktiga bostäder i Cernobbio är Villa Erba , som domineras av en panorama torn, vars elegant fresker salar är idealiska för mottagningar och utställningar, Villa Pizzo, omgiven av en stor park, och Villa Fontanelle , känd eftersom det var egendom designern Gianni Versace.

Från Cernobbio startar banan kallas Via dei Monti Larijani , en lång och fascinerande promenad helt märkt, som når Sorico, den nordligaste staden i sjön.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalitā lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como