vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comosjön >  Platser >  Nesso Comosjön semester - hotell, camping, lägenheter, fritidshus, agroturism, villeNesso

Den antika avveckling av Nessus är gjord av pittoreska grupper av hus utspridda på bergssluttningar och på stranden av sjön, mellan eliten ihåg Careno , vacker by i form av omvänd triangel som består av stenhus klamrar sig fast på bergen och korsas av branta steg ypperlig endast till fots. På grund av dessa egenskaper är det mest fotograferade bebodda sjön.

Bland de utmärkande dragen i Nessus minns Church of Saints Peter och Paul , som är i landet, och Church of St Martin i Careno, med anor från tolfte århundradet.

En av de mest kända landskap Comosjön är " Ravine Nessus , en pittoresk vattenfall som bildas av duei chesi strömmar förenas till en dånande vattenmassan och rusar mellan stenarna, passerar under en romersk bro gå igenom en vacker trappa.

För naturälskare, inte missa ett besök på Grotta Masera , på sluttningarna av bergen bakom byn är 400 meter lång och inuti finns en damm och ett stort rum med fotspår ammonites.

« TILLBAKA

 
Karta:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalitā lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como