vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Gravedona Vakantie Comomeer - hotel, camping, appartementen, vakantiehuisGravedona

Gravedona
Gravedona is gelegen in een prachtige positie en heeft een charmante oude stad, met zijn smalle steegjes, steile en eindeloze trappen, met huizen die samen met portals en oude gevels. Vanwege de historische, artistieke en religieuze redenen wordt beschouwd als de belangrijkste stad in het noorden van het Comomeer.

Gravedona is een stad die wordt verteld in de kerken en monumenten: de prachtige kerk van Santa Maria del Tiglio, een belangrijk voorbeeld van de romaanse architectuur, de nabijgelegen kerk van San Vincenzo, in de buurt van het meer, en de kerk van Santa Maria delle Grazie, ook genaamd de Convento, bevatten waardevolle kunstschatten die getuigen van de samenvloeiing van verschillende culturen in het noorden van het Comomeer. In Gravedona is er ook de machtige Palazzo Gallio, uit wiens tuinen kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het land en op het meer.

Ook zijn er gebieden voor huisvesting en sport, zoals het strand en de lido met twee zwembaden, een sportcentrum met tennisbanen en voetbalvelden, de prachtige promenade langs het meer leidt tot het nabijgelegen dorp Dongo.
Gravedona start talrijke routes die u toestaan om de dorpen in de bergen, tussen de paden in de bossen en ontspannende valleien te ontdekken.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como