vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Bellagio Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeBellagio

Bellagio
Bellagio is het populairste vakantieoord van het Comomeer, het is een juweel in het landschap en architectuur, omringd door vestingwerken, die wordt gekenmerkt door de typische zachte kleuren van de huizen leunend tegen elkaar, de smalle, kronkelende straatjes die leiden tot harmonieuze pleinen.

Lakeside zijn luxe hotels, elegante winkels waar u kunt kopen juwelen, kleding en kostbare zijde.
De stad biedt monumenten en kunstschatten, waaronder de Basiliek van San Giacomo in het bovenste gedeelte van het dorp, gebouwd tussen 1125 en 1150, maar Bellagio is altijd een toevlucht voor de aristocratie: hier zijn gerezen prachtige villa's. Vandaag kunt u terecht in het park van Villa Serbelloni, dat zich uitstrekt van de kaap van Bellagio en biedt een onvergetelijk uitzicht, het park is rijk aan oude bomen en is versierd met grotten, sculpturen, ruïnes van middeleeuwse muren, en op de top van de heuvel, de ruïnes van een kleine kerk.

Een ander belangrijk villa is de Villa Melzi, gebouwd tussen 1808 en 1810 is een van de bekendste van het meer, dankzij het feit dat ze de bank met zijn imposante bulk. Vandaag kunt u terecht in het prachtige park, waar er bomen en exotische, een kiosk, de kapel met de graven van de familie Melzi, Egyptische beelden en een vijver met waterlelies.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como