vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Cernobbio Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeCernobbio

bio, met zijn oude oorsprong, is vandaag een van de meest bekende en populaire stad van het Comomeer. De oude stad is schilderachtig, en het land biedt luxe hotels en restaurants, waaronder de beroemde Villa d'Este, in 1568 gebouwd voor kardinaal Tolomeo Gallio: Na diverse wijzigingen van eigendom, het huis werd verkocht aan de Prinses van Wales Caroline van Brunswijk, wie heeft zijn huidige naam. In 1873 werd gerestaureerd om te zetten in luxe hotel in overeenstemming zijn schilderijen en sculpturen van de zestiende en negentiende eeuw.

Andere belangrijke residenties in Cernobbio zijn: Villa Erba, gedomineerd door een panoramische toren, waarvan de fresco's elegant zalen zijn ideaal voor recepties en tentoonstellingen, Villa Pizzo, omgeven door uitgestrekte terrein en Villa Fontanelle, beroemd omdat het eigendom van de modeontwerper Gianni Versace.

Vanaf Cernobbio begint het pad bekend als de Via dei Monti Lariani, een lange en boeiende wandeling, die Sorico bereikt, meest noordelijke stad van het meer.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como