vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Como Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeComo

Città di Como
Como ligt op het zuiden van de westelijke tak van het Comomeer, in een kleine vallei, omringd door heuvels. De schikking is niet alleen een immense periferie, zelfs door een prachtige oude stad, die loopt van de oevers van het meer naar de middeleeuwse muren.

De stad heeft vandaag een geconsolideerde industriële structuur, wiens specialiteit is de primaire traditionele textiel productie, vooral van zijde, maar is vooral gewijd aan het toerisme, dankzij de gelukkige vereniging van architectuur en landschap.

Gegeven een provinciestad, is wereldwijd bekend om haar schoonheid, maar niet alleen het meer, het milde klimaat en de ongelooflijke ligging trekt veel toeristen uit alle landen, vaak de stad is de thuishaven van belangrijke conferenties en politieke bijeenkomsten.

De stad Como is in staat om vele excursies voor elk type toerist te bieden. Onder de meest interessante monumenten zijn de prachtige Duomo, de kerk van San Fedele, de middeleeuwse muren die nog steeds rond de stad ... zonder te vergeten de talloze winkels, waar u typische producten van Como en het meer kopen.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como