vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Colico Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeColico

De stad van Colico is de laatste van de oostelijke oever van het Comomeer en is omgeven door een prachtig landschap van bergen. Colico is de grootste stad in het noordelijke deel van het meer, en biedt zijn bezoekers veel mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.

Het mooie en brede strand is altijd winderige: Colico is de ideale plek voor windsurfen en kitesurfen, dankzij een mooie wandeling kunt u de rivier de Adda, waar ligt het Natuurreservaat van Pian di Spagna, een ideale plek voor natuurliefhebbers te bereiken.
In Colico zijn er ook twee fort, Forte Fuentes, gebouwd tijdens de Spaanse overheersing en waarvan de ruïnes nog steeds, en de Forte Montecchio, daterend uit de Eerste Wereldoorlog en nog steeds bezig.

Een paar kilometer van het stadscentrum, nabij het gehucht Olgiasca, ligt het pittoreske Abdij van Piona, waar u de prachtige Romaanse kerk en klooster kunt bezoeken, en waar de Cisterciënzer monniken die leven in de abdij verkopen de producten van hun tuin.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como