vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Lenno Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeLenno

Lenno is diep verborgen in een inham, en dankzij zijn unieke positie biedt een beschermende en bijzonder aspect van het meer. Het meer is hier schilderachtig, in de buurt is de kerk gewijd aan Santo Stefano en de Romaanse doopkapel van de late elfde eeuw.

Zeer charmant is de reis die u kunt maken met de boot langs de oever van het meer, het bereiken van de kaap waarop staat Villa Balbianello: deze villa zo bijzonder is in opdracht van kardinaal Angelo Durini over waar reeds was er een Franciscaner klooster, dat was ondergebracht in het gebouw die werd toegevoegd aan de spectaculaire loggia. De villa en de tuin werden toegevoegd door latere eigenaren. Momenteel is de villa is open voor het publiek, die kan naar de interieurs en het goed onderhouden park.

Voor de liefhebbers van natuur en wandelen, herinneren we het complex van de Abdij van Acquafredda, gebouwd in 1143, te bereiken met een mooi pad dat loopt door de bossen in de bergen achter het dorp.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como