vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Tremezzo Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeTremezzo

Het dorp ligt op de westelijke oever van het meer, tegenover Bellagio en het milde klimaat en de prachtige locatie hebben gemaakt Tremezzo een resort beroemd alle tijden: dit is het gevolg van de aanwezigheid van veel luxe villa's en parken. De imposante villa's en grote hotels, die ontstaan uit de achttiende en negentiende eeuw, langs de oever van dit meer ruimte is al lange tijd een plaats van Tremezzo maken het internationale toerisme.

Naast de prachtige kerk van San Lorenz, de stad biedt prachtige uitzichten, de meest beroemde monument is zeker Villa Carlotta, gebouwd rond 1690 door de markies Giorgio Clerici. Vandaag de villa is volledig open: binnenin is er een verzameling beeldhouwwerken en schilderijen van de neo-klassieke periode, waaronder werken van Antonio Canova en Berthel Thorvaldsen.
De bovenste verdieping is intact gebleven: hier kunt u nog steeds vinden het meubilair en stoffering die behoorde tot de laatste eigenaar van de villa, George II, hertog van Saksen-Meiningen, echtgenoot van Carlotta in die de villa is vernoemd.
De hertog George was de architect van het prachtige park rond de villa, waar, dankzij de uitzonderlijke klimaat van dit deel van het meer, kunt u genieten van een botanische erfenis van meer dan 500 soorten.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como