vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Sorico Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeSorico

Sorico is een oud vissersdorpje gesticht in 1432 na Olonio werd opnieuw verwoest door de overstromingen van de rivier de Mera.
Het gebied strekt zich uit tot onder de rivier de Mera, een deel van het meer Mezzola en Pian di Spagna, die sinds 1986 deel uitmaakt van een natuurreservaat. Hier zal prachtige natuur routes nemen u mee naar wilde hoeken tussen meer en bergen in een moerassig gebied waar u kunt zien zeldzame dieren en ongerepte landschappen.

Een Sorico, in plaats genaamd "La Punta ', is de enige natuurlijke zandstrand van het Comomeer. Dankzij een pad, of een kleine boot, kan hij bereiken de kleine Romaanse kerk van San Fedelino, een betoverende plek aan de rivier de Mera. Dichtbij het dorp, alleen toegankelijk te voet in ongeveer 20 minuten, is de prachtige kerk van San Miro: van haar kerkhof kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over het dorp en het meer.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como