vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Menaggio Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeMenaggio

Menaggio lake Como
Menaggio is gelegen in een mooie positie op het punt waar begint het dal dat gaat, door Porlezza, aan het Meer van Lugano en Zwitserland.
Dankzij haar ligging gemakkelijk toegankelijk en zeer schilderachtige, met uitzicht strekt zich uit over de Bellagio en Varenna en het milde klimaat, is een bekende toeristische trekpleister is uitgerust met een uitstekende organisatie hotels, golfbanen, jachthaven, camping, zwembad, en een jeugdherberg.

Het hart van het dorp is het historische centrum, wiens specialiteit is het plein aan het meer, omgeven door bars en restaurants en de promenade langs het meer, de schaduw van een rij van planten, biedt een prachtig uitzicht.

In het midden van het land zijn de kerken van Santa Marta en Santo Stefano, in het gehucht van Loveno, iets boven het dorp, kunt u een bezoek Villa Mylius Vigoni, gebouwd in de eerste helft van de negentiende eeuw, nu in handen van de Duitse staat : binnen de villa is er een Duits-Italiaans cultureel centrum. De villa is omgeven door een prachtig park, waar u vele soorten planten te bewonderen, waarvan sommige zeldzaam.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como