vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Bellano Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeBellano

Op de oostelijke oever van het Comomeer, omgeven door een prachtige achtergrond, aan de monding van de rivier Pioverna, is er Bellano, een mooie en bloeiende toeristische en industriële centrum.

Met een mooie Lakefront, waar veel wegen leiden naar het oude dorp, Bellano is een rustige en aangename stad. Om te ontdekken de prachtige oude Bellano je moet gaan naar een wandeling in de straten, waar de zon nooit nalaat te filteren van het uitzicht en verschijnt alleen in een glimp tussen de arcades.

Een bezoekje waard de prachtige kerk van Santi Nazario en Celso, met zijn karakteristieke gevel van afwisselend zwart en wit, de stad van Bellano is bekend om een natuurlijke schoonheid, de Orrido. De Orrido is een smalle kloof, gevormd door de rivier de Pioverna: een smalle doorgang tussen hoge rotsen waar het water spatte luidruchtig, betoverende natuurlijke spektakel bezocht door promenades. Gevormd ongeveer vijftienduizend jaar geleden door de terugtrekking van gletsjers, bleef de Orrido van Bellano onveranderd, ondanks het verstrijken van de eeuwen en de blijvende menselijke tussenkomst.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como