vacanze sui laghi italiani  vacation on italian lakes  Urlaub auf italienischen Seen  vacances sur les lacs italiens  vakantie op Italiaanse meren  отдых на итальянских озерах  vacaciones en los lagos italianos  semester på italienska sjöar  wakacje na włoskich jezior
  Comomeer >  Plaatsen >  Dervio Comomeer vakantie - hotels, campings, appartementen, vakantiehuizen, agriturismo, villeDervio

Dervio is gelegen aan de monding van Valvarrone en is verdeeld in twee delen door de rivier, dat is beneden stroomt uit het dal, gevormd door de eeuwen heen een grote en groene vlakte met een grote delta alvorens het in de wateren van het meer.

Momenteel is de stad is verdeeld in vier gehuchten: Borgo, dorp van de oude vissers, Villa, in een hogere en panoramische positie, Castello, waar u nog kunt zien dat de resten van een veertiende-eeuwse toren en tekenen van oude torens en Corenno Plinio. De laatste is een van de meest karakteristieke dorp van het Comomeer, en er is een enorme kasteel, gebouwd in de tweede helft van de veertiende eeuw door de adellijke familie Andreani, landeigenaren van de site: momenteel is het een van de verdediging werkt het best bewaarde tussen de vele partijen aan de oevers van het meer.

Dervio wordt gekenmerkt door smalle straatjes en stenen huizen, en er zijn mooie kerken, zoals de een gewijd aan Santi Quirico en Giulitta, vanaf de Romaanse periode, en dat gewijd is aan Santi Pietro en Paolo. Maar Dervio heeft ook een mooi strand, panoramische wandelpaden en veel mogelijkheden om verschillende sporten praktijk.

« TERUG

 
Kaart:


Vacation on Italian lakes
tommstudio - Web Solutions
Via D.in Guerra, 36
Italy 22015 Gravedona (CO)
P.IVA 02948970138
email: info@tommstudio.it


Sitemap :: I servizi HolidayOnLake.com

lago di Como -  lake Como -  Comer see -  Lac de Côme -  Comomeer
Ospitalità lago di Como -  Guida turistica d'Italia -  Domaso Lago di Como
Gravedona Lago di Como -  Hotel, Camping, Appartamenti Domaso Lago di Como